Een echte winterwedding op 22 december 2022…

Meer info volgt!

Wedding Joost & Rebekka 18-09-2020 Deel 1  & 03-06-2022 Deel 2

“Op vrijdag 03 juni 2022 hebben wij een onvergetelijke bruiloft gehad! In 2020 voor de gemeente Zwolle getrouwd. Na 2 jaar hebben wij alsnog het feest kunnen geven im Assen. Tijdens de voorbereiding en op dag zelf zijn wij weer heel goed geholpen door onze weddingplanster Lara van L A È S S Weddings & Events. Ze heeft ons volledig ontzorgd tijdens de voorbereidingen en op de trouwdag zelf. Ze heeft goede ideeën o.a. over trouwkaarten en bedankjes. Zoals te zien is op de foto is het thema reizen. Voor het feest in de avond heeft ze gezorgd voor een photobooth. Wat een schot in de roos was dat?. Iedereen die er was heeft een leuke foto gemaakt in de photobooth. De foto werd 2 x geprint. Eén exemplaar voor het gastenboek met een persoonlijke felicitatie en de tweede print was voor de gasten. Wij zijn nog steeds de foto’s aan het bekijken, zo leuk! Op de feest avond wilden wij graag een band. Lara heeft de band Familiair geboekt. Zij speelden de pannen van het dak! Al snel stonden alle gasten uit hun dak te gaan op de dansvloer. Als bruidsparen een weddingplanner zoeken die alles top regelt en je inspireert, bel Lara! Lara heeft goede ideeën, breed netwerk, werkt heel georganiseerd en denkt overal aan. Ook niet onbelangrijk ze is heel gezellig om mee samen te werken!

Hartelijk groet, Rebekka en Joost

Wedding Danny & Marloes  29-05-2019 in Bunnik

Precies 5 jaar na hun 1e ontmoeting ging Danny op zijn knieën en vroeg Marloes ten huwelijk, en ze riep volmondig JA!!!

Ik kreeg de grote eer om ze op deze mooie dag te mogen begeleiden als hun ceremoniemeester.

De grote wens van Danny was om te trouwen in het mooie Kasteel Cammingha te houden en dan specifiek in de Krommerijnzaal :
Danny en zijn familie hebben hier vroeger gewoond en de Krommerijnzaal was vroeger hun slaap- en eetkamer…mooier kan toch niet?

Na de first look kwam het bruidspaar aan bij het kasteel in een mooie trouwsloep, waarbij ze onder luid applaus werden ontvangen door hun 3 lieve kinderen, familie en vrienden.

In het bijzijn van hun naasten hebben Danny & Marloes elkaar het Ja-woord gegeven, werd de heerlijke bruidstaart aangesneden en geproost met een heerlijk glas Prosecco!

‘s Avonds vond op steenworp afstand het 3 gangen-diner en het feest plaats bij Lokatie 78.

Na de mooie openingsdans…ging het dak eraf en stond het bruidspaar samen met hun gasten de hele avond op de dansvloer!

Weddingplanner : Lara Sim-Sjoe – L A È S S Weddings & Events
Fotografe : Sanne Bool-Brekelmans – www.volliefdefotografie.com Videograaf : Atze Oosterhof – www.aovideo.nl

Menu