Blog

My Wedding Blog

wedding tips, inspiratie en meer!

De dag waarop jullie gaan trouwen is een van de belangrijkste en meest memorabele dagen van jullie leven. Het is een dag waarop jullie willen genieten van het moment en de liefde die jullie voor elkaar voelen.
Maar het plannen van een bruiloft kan een overweldigende en stressvolle taak zijn, vooral als je geen ervaring hebt met het plannen van evenementen.

Daarom wil ik jullie voorstellen aan de reden waarom een weddingplanner een onmisbare partner kan zijn bij de organisatie van jullie droombruiloft. Een weddingplanner neemt alle zorgen en stress uit handen en zorgt ervoor dat jullie bruiloft tot in de kleinste details perfect wordt geregeld.

Met jarenlange ervaring in het plannen van bruiloften en een passie voor het creëren van unieke en persoonlijke bruiloften, kan ik jullie helpen bij het vinden van de juiste locatie, het selecteren van de beste leveranciers en het ontwerpen van de perfecte decoraties voor jullie grote dag.

Ik kan jullie ook adviseren bij het beheren van jullie budget en het vinden van betaalbare opties zonder dat dit ten koste gaat van de kwaliteit.

 

Natuurlijk begrijp ik dat jullie eerst willen weten wat ik voor jullie in petto heb.
Ontdek daarom snel welke waanzinnige meerwaarde ik kan creëren!

Daarom heb ik een filmpje gemaakt waarin ik laat zien hoe ik te werk ga en wat ik kan betekenen als weddingplanner.

Ik hoop dat jullie geïnspireerd zullen raken en dat we binnenkort samen aan de slag kunnen gaan om jullie droombruiloft werkelijkheid te maken.

Liefs,

Lara – L A È S S Weddings & Events

Als weddingplanner deel ik graag mijn kennis met toekomstige bruidsparen : Ontdek mijn beste tips, tricks en inspiratie voor het plannen van jullie droomhuwelijk!
Scroll naar beneden om meer te ontdekken of klik hier voor meer informatie over Wedding Tips  of  Wedding Inspiratie.

Laten we samen jullie perfecte dag creëren!

Indien jullie nog verdere vragen hebben, sta ik graag tot jullie beschikking. Aarzel niet om contact met mij op te nemen.

Wedding Tips van L A È S S :

Een bruiloft is een van de belangrijkste dagen in het leven van een bruidspaar en het is essentieel dat deze dag vlekkeloos verloopt. Een goed draaiboek biedt structuur en overzicht en is daarom onmisbaar. Begin op tijd met het opstellen van het draaiboek en werk met blokken om de dag in te delen.
Plan ook voldoende rustmomenten in en denk aan een back-up plan voor het geval er iets misgaat.

Communiceer het draaiboek naar alle betrokkenen, zodat iedereen weet wat er van hem of haar wordt verwacht en de dag soepel kan verlopen. Hoewel een goed draaiboek bijdraagt aan een geslaagde bruiloft, kan het op de dag zelf nog hectisch zijn. Het is daarom belangrijk om je niet gek te laten maken en te blijven genieten.

Een ervaren weddingplanner kan hierbij een belangrijke rol spelen en zorgen dat alles volgens draaiboek verloopt en eventuele problemen oplossen zonder dat het bruidspaar hier iets van merkt.
Het is dan ook zeker de moeite waard om een weddingplanner in te schakelen voor jullie grote dag, zodat jullie optimaal kunnen genieten en nog lang met veel plezier terug kunnen kijken op deze bijzondere dag.

 

Bedenk als eerste een thema voor jullie bruiloftstyling.
Denk hierbij aan kleuren en sfeer etc., maak vervolgens een moodboard op Pinterest.

Maar…staar je niet blind op Pinterest, gebruik dit echt alleen als basis voor jullie styling.
Het gevaar van Pinterest is namelijk dat je dan precies iets wilt namaken, en het vervolgens niet wordt zoals je had bedacht.

Mijn ultieme tip is dan ook : besteed het uit!
Een stylist denkt namelijk met jullie mee, voorbij de inspiratie op Pinterest en maakt er echt iets van dat bij jullie past.
Wat jullie dan nog moeten doen?

Genieten van je trouwdag met perfecte styling, en complimenten in ontvangst nemen van de gasten!

Het kiezen van de perfecte bruidstaart is een belangrijk onderdeel van het plannen van een bruiloft.                             En als je op zoek bent naar een bruidstaart die niet alleen heerlijk smaakt, maar ook als een kunstwerk eruitziet, dan is een pâtissier de beste keuze voor jullie.

Pâtissiers zijn ware kunstenaars met een passie voor hun vak. Ze hebben oog voor detail en creativiteit, en werken met de beste ingrediënten om de meest smaakvolle en verbluffende taarten te creëren.                                                     Elke bruidstaart is uniek en op maat gemaakt om aan de wensen en smaak van het bruidspaar te voldoen.
Ze hebben ook een breed scala aan vaardigheden en technieken, waardoor ze de meest ingewikkelde ontwerpen kunnen maken. Van bloemen tot kantwerk en 3D-ontwerpen, alles is mogelijk. Ze werken nauw samen met het bruidspaar om ervoor te zorgen dat de taart perfect past bij de stijl en sfeer van de bruiloft.

Dus, als je op zoek bent naar een bruidstaart die niet alleen lekker smaakt, maar ook een echte blikvanger is op jouw bruiloft, kies dan voor een pâtissier.                                                                                                                                Ze zijn ware kunstenaars met een passie voor hun vak en zullen ervoor zorgen dat jouw bruidstaart eruitziet en smaakt als een droom.

Een bruiloft plannen is een grote taak en er komt heel wat bij kijken.
Hebben jullie al nagedacht over het afsluiten van een bruiloftsverzekering?

Een bruiloft is een bijzondere gelegenheid, maar helaas kan er altijd iets misgaan.
Denk bijvoorbeeld aan het faillissement van een locatie of een leverancier, of extreme weersomstandigheden waardoor de bruiloft niet door kan gaan.
Ook tijdens de bruiloft zelf kunnen er dingen fout gaan, zoals schade aan de bruidsjurk of het verlies van belangrijke bezittingen.

Hoewel het niet het meest romantische onderwerp is, kan het afsluiten van een bruiloftsverzekering jullie wel veel geld en stress besparen.
Zo zijn jullie verzekerd tegen onvoorziene situaties en kunnen jullie met een gerust hart toeleven naar jullie grote dag.

Maar wat zijn nu precies de kosten van een bruiloftsverzekering?
Dit hangt af van verschillende factoren, zoals het aantal gasten, het budget en de gewenste dekking.
Over het algemeen kost een bruiloftsverzekering tussen de 1 en 2 procent van de totale kosten van de bruiloft.
Als je bedenkt hoeveel zorg en kosten er zijn besteed aan de perfecte bruiloft, is het een geruststelling om te weten dat een verzekering maar een klein percentage van het totaal is.
Het beschermt niet alleen jullie financiële investering, maar ook jullie gemoedsrust, zodat jullie volledig kunnen genieten van het begin van jullie liefdesverhaal.

 

Kortom, wij raden jullie zeker aan om een bruiloftsverzekering te overwegen.
Zo kunnen jullie met een gerust hart genieten van jullie trouwdag en zijn jullie beschermd tegen onverwachte situaties.

Hoewel het geven van bedankjes aan de gasten na afloop van de bruiloft geen verplichting is, is het wel een mooie manier om je dankbaarheid te tonen voor hun aanwezigheid en bijdrage aan jullie speciale dag.

Het geven van bedankjes kan ook een manier zijn om de gasten te laten weten dat hun aanwezigheid op prijs werd gesteld en kan helpen bij het creëren van positieve herinneringen aan de bruiloft.

Het soort bedankje dat je geeft kan variëren van iets eenvoudigs en goedkoops tot iets meer persoonlijks en duurder. Het is belangrijk om iets te kiezen dat past bij jullie stijl en budget, en dat de gasten zullen waarderen.

Het gaat uiteindelijk om het gebaar, de herinnering en de gedachte achter het bedankje, en niet om de waarde ervan.

Wil je de kinderen op jouw bruiloft vermaken en ervoor zorgen dat ze net zoveel plezier hebben als de volwassenen? Overweeg dan om een kindertafel en nanny service in te huren!

Hiermee creëer je een speciale plek voor de kleintjes waar ze kunnen genieten van hun eigen maaltijden en activiteiten, terwijl de volwassenen zich kunnen concentreren op de ceremonie en het diner. En met een nanny service die toezicht houdt, activiteiten organiseert en ervoor zorgt dat de kinderen zich op hun gemak voelen, heb jij een zorg minder.

Het is de perfecte manier om te laten zien dat je om de kleintjes geeft en ook hen een onvergetelijke ervaring te bezorgen op jullie speciale dag!

 

Kleine side note : De kaarsen dienen alleen ter decoratie en worden natuurlijk om veiligheidsredenen niet aangestoken.

Een eenvoudig boeket met slechts een paar zorgvuldig geselecteerde bloemen kan net zo mooi en elegant zijn als een groter boeket. Sterker nog, een meer ingetogen boeket kan vaak meer indruk maken en gedenkwaardiger zijn, omdat het de aandacht vestigt op de bruid en haar jurk in plaats van ze te overweldigen met een drukke bloemenpracht.

Het kiezen van slechts één of twee soorten bloemen in complementaire kleuren kan ook een samenhangende en verfijnde look creëren. Het is belangrijk om bij het selecteren van bloemen rekening te houden met het algemene thema en de stijl van de bruiloft, evenals met de persoonlijke voorkeuren van de bruid en het seizoen waarin de bruiloft plaatsvindt.

Uiteindelijk gaat het erom een boeket te maken dat de individuele stijl en persoonlijkheid van de bruid weerspiegelt en tegelijkertijd de algehele esthetiek van de bruiloft verbetert. Eenvoudig en elegant kan net zo prachtig kan zijn als een meer uitgebreid boeket.

Wedding Inspiratie voor jullie droombruiloft van L A È S S.

Ontdek de mogelijkheden op het gebied van bruiloften met onze styled shoots! Samen met verschillende leveranciers creëren we de mooiste settings om bruidsparen te inspireren en te helpen bij het maken van keuzes voor hun speciale dag. Geniet van de mooiste beelden en wie weet zit er wel een leverancier tussen die jullie aanspreekt qua stijl.

Neem gerust contact op voor meer informatie!

Styled Shoot “Til death do us part”
10-03-2019

… to have and to hold,
from this day forward,
for better or for worse,
for richer or for poorer,
in sickness and in health,
to love and to cherish,
until death do us part…

Styled Shoot “Expect the Unexpected”
04-11-2019

Een photoshoot geïnspireerd door het Britse model en actrice Twiggy, met als titel “Expect the Unexpected”.

Twiggy staat bekend om haar iconische mod-stijl, opvallende gelaatstrekken, en haar invloed is nog steeds te zien in de mode- en schoonheidstrends van vandaag.

Styled Shoot “Bohemian Glitter”
28-01-2022

Een romantische styled shoot in de kleuren goud en blush.

Crew:

Concept/ organisatie: L A È S S Weddings & Events
Lokatie: Fabriek Zuidermeer
Model bruidspaar: Rogér & Angelina
Muah: Fernanda Kipp
Fotografie: Rock&Raw Photography
Videograaf: Jessey Loupatty
Bruidsjurk:Bridallure
Concept bruidsjurk : L A È S S Weddings & Events
Sieraden en schoenen bruid: Say yes to the dress
Pak bruidegom: l’Atelier tailoring Amsterdam
Schoenen/stropdas bruidegom: privebezit Rogér
Styling: Madam Deco
Chocolaterie: Marbon Chocolade
Bedankdoosjes / lint: Pralibon
Bedankjes: custom & handmade by L A È S S Gifts
Champagne: House du Champagne
Bruidstaart / cakepops: Yummie Sweetcakes
Bloemen: The Bridal Blush (Tamara)
Calligraphy + Stationary: Design in Words
Extra styling accessories: My greatest Rentals
Assistentie: Esmee Hoekstra & Raoul Polnaja

 

Behind the Scenes :

Ontdek hier een exclusief kijkje achter de schermen met ons bonusmateriaal!

Crew:

Model: Myrthe
Concept/ fotografie: RockNRaw photography
Lokatie: Werkwarenhuis Den Bosch
Weddingplanner: L A È S S Weddings & Events
Styling: Paper Planes
MuaH: Fernanda Kipp
Videograaf 1: Eye Network Media (Esther Wattimena)
Videograaf 2: Twoc Visuals (Tony Wattimena)
Second shooter: Studio creazione
Jurken en accessoires: The Bridal Concepts Company
Chocolaterie: Marbon Chocolade
Bruidstaart: Gijsberts van de Kraats
Paperart: Oh Pop Up
Wijn: Vino Moments
Bruidsboeket: De Wilgenroos

Crew:

Locatie: van der Valk Hoorn
Weddingplanner: L A È S S Weddings & Events
Weddingplanner: Flawless Weddings
Weddingplanner: Mijn Weddingplanner
Weddingplanner: Cross my hearts events
Fotograaf: Linda Jane fotografie
Second shooter: Shauni Hartland fotografie
Videograaf: by Romein
Trouwambtenaar: Robert-Jan Knook
Taart: Micha’s
Styling: De meiden van versier
Stationary: Creative studio Bonnie Duijs
Bloemen: Floral Dreams by Marit
Jurken bloemenmeisjes: Meisjesfeest
Bruidsjurk/bruidsmeisjesjurken/accessoires: de Bruidszaak
Bruidspak/ accessoires: Schutz mannenmode
Kimono’s en jasje: Aim your wedding
Ringen: Le mariage trouwringen
MUAH /gitaar & zang: Marall (Marianne Ligthart)
Kids entertainment: De bruiloft Nanny
Limousine:
Photobooth en lichtletters: Fotohokje.nl
DJ: Peal Sound Support
Bruidspaar: Rogér & Angelina
Bruidsmeisjes: Lisa/Kyanthi/Jada/Anne

*Side note: Alle foto’s en video’s die op deze website worden getoond, zijn met toestemming geplaatst en afkomstig van de leveranciers die vermeld staan onder de sectie ‘Styled Shoot’.

De dag waarop jullie gaan trouwen is een van de belangrijkste en meest memorabele dagen van jullie leven. Het is een dag waarop jullie willen genieten van het moment en de liefde die jullie voor elkaar voelen.
Maar het plannen van een bruiloft kan een overweldigende en stressvolle taak zijn, vooral als je geen ervaring hebt met het plannen van evenementen.

Daarom wil ik jullie voorstellen aan de reden waarom een weddingplanner een onmisbare partner kan zijn bij de organisatie van jullie droombruiloft. Een weddingplanner neemt alle zorgen en stress uit handen en zorgt ervoor dat jullie bruiloft tot in de kleinste details perfect wordt geregeld.

Met jarenlange ervaring in het plannen van bruiloften en een passie voor het creëren van unieke en persoonlijke bruiloften, kan ik jullie helpen bij het vinden van de juiste locatie, het selecteren van de beste leveranciers en het ontwerpen van de perfecte decoraties voor jullie grote dag.

Ik kan jullie ook adviseren bij het beheren van jullie budget en het vinden van betaalbare opties zonder dat dit ten koste gaat van de kwaliteit.

 

Natuurlijk begrijp ik dat jullie eerst willen weten wat ik voor jullie in petto heb.
Ontdek daarom snel welke waanzinnige meerwaarde ik kan creëren!

Daarom heb ik een filmpje gemaakt waarin ik laat zien hoe ik te werk ga en wat ik kan betekenen als weddingplanner.

Ik hoop dat jullie geïnspireerd zullen raken en dat we binnenkort samen aan de slag kunnen gaan om jullie droombruiloft werkelijkheid te maken.

Liefs,

Lara – L A È S S Weddings & Events

Als weddingplanner deel ik graag mijn kennis met toekomstige bruidsparen : Ontdek mijn beste tips, tricks en inspiratie voor het plannen van jullie droomhuwelijk!
Scroll naar beneden om meer te ontdekken of klik hier voor meer informatie over Wedding Tips  of  Wedding Inspiratie.

Laten we samen jullie perfecte dag creëren!

Indien jullie nog verdere vragen hebben, sta ik graag tot jullie beschikking. Aarzel niet om contact met mij op te nemen.

Wedding Tips van L A È S S :

Waarom een Weddingplanner

Onmisbaar:Het draaiboek!

Wel of geen bruiloftsverzekering?

Cut the cake! De bruidstaart

Styling op je bruiloft

Thank You Gifts:wel of niet?

Het Perfecte Trouwboeket kiezen

Maak je bruiloft Kidsproof!

Een bruiloft is een van de belangrijkste dagen in het leven van een bruidspaar en het is essentieel dat deze dag vlekkeloos verloopt. Een goed draaiboek biedt structuur en overzicht en is daarom onmisbaar. Begin op tijd met het opstellen van het draaiboek en werk met blokken om de dag in te delen.
Plan ook voldoende rustmomenten in en denk aan een back-up plan voor het geval er iets misgaat.

Communiceer het draaiboek naar alle betrokkenen, zodat iedereen weet wat er van hem of haar wordt verwacht en de dag soepel kan verlopen. Hoewel een goed draaiboek bijdraagt aan een geslaagde bruiloft, kan het op de dag zelf nog hectisch zijn. Het is daarom belangrijk om je niet gek te laten maken en te blijven genieten.

Een ervaren weddingplanner kan hierbij een belangrijke rol spelen en zorgen dat alles volgens draaiboek verloopt en eventuele problemen oplossen zonder dat het bruidspaar hier iets van merkt.
Het is dan ook zeker de moeite waard om een weddingplanner in te schakelen voor jullie grote dag, zodat jullie optimaal kunnen genieten en nog lang met veel plezier terug kunnen kijken op deze bijzondere dag.

 

Bedenk als eerste een thema voor jullie bruiloftstyling.
Denk hierbij aan kleuren en sfeer etc., maak vervolgens een moodboard op Pinterest.

Maar…staar je niet blind op Pinterest, gebruik dit echt alleen als basis voor jullie styling.
Het gevaar van Pinterest is namelijk dat je dan precies iets wilt namaken, en het vervolgens niet wordt zoals je had bedacht.

Mijn ultieme tip is dan ook : besteed het uit!
Een stylist denkt namelijk met jullie mee, voorbij de inspiratie op Pinterest en maakt er echt iets van dat bij jullie past.
Wat jullie dan nog moeten doen?

Genieten van je trouwdag met perfecte styling, en complimenten in ontvangst nemen van de gasten!

Het kiezen van de perfecte bruidstaart is een belangrijk onderdeel van het plannen van een bruiloft.                             En als je op zoek bent naar een bruidstaart die niet alleen heerlijk smaakt, maar ook als een kunstwerk eruitziet, dan is een pâtissier de beste keuze voor jullie.

Pâtissiers zijn ware kunstenaars met een passie voor hun vak. Ze hebben oog voor detail en creativiteit, en werken met de beste ingrediënten om de meest smaakvolle en verbluffende taarten te creëren.                                                     Elke bruidstaart is uniek en op maat gemaakt om aan de wensen en smaak van het bruidspaar te voldoen.
Ze hebben ook een breed scala aan vaardigheden en technieken, waardoor ze de meest ingewikkelde ontwerpen kunnen maken. Van bloemen tot kantwerk en 3D-ontwerpen, alles is mogelijk. Ze werken nauw samen met het bruidspaar om ervoor te zorgen dat de taart perfect past bij de stijl en sfeer van de bruiloft.

Dus, als je op zoek bent naar een bruidstaart die niet alleen lekker smaakt, maar ook een echte blikvanger is op jouw bruiloft, kies dan voor een pâtissier.                                                                                                                                Ze zijn ware kunstenaars met een passie voor hun vak en zullen ervoor zorgen dat jouw bruidstaart eruitziet en smaakt als een droom.

Een bruiloft plannen is een grote taak en er komt heel wat bij kijken.
Hebben jullie al nagedacht over het afsluiten van een bruiloftsverzekering?

Een bruiloft is een bijzondere gelegenheid, maar helaas kan er altijd iets misgaan.
Denk bijvoorbeeld aan het faillissement van een locatie of een leverancier, of extreme weersomstandigheden waardoor de bruiloft niet door kan gaan.
Ook tijdens de bruiloft zelf kunnen er dingen fout gaan, zoals schade aan de bruidsjurk of het verlies van belangrijke bezittingen.

Hoewel het niet het meest romantische onderwerp is, kan het afsluiten van een bruiloftsverzekering jullie wel veel geld en stress besparen.
Zo zijn jullie verzekerd tegen onvoorziene situaties en kunnen jullie met een gerust hart toeleven naar jullie grote dag.

Maar wat zijn nu precies de kosten van een bruiloftsverzekering?
Dit hangt af van verschillende factoren, zoals het aantal gasten, het budget en de gewenste dekking.
Over het algemeen kost een bruiloftsverzekering tussen de 1 en 2 procent van de totale kosten van de bruiloft.
Als je bedenkt hoeveel zorg en kosten er zijn besteed aan de perfecte bruiloft, is het een geruststelling om te weten dat een verzekering maar een klein percentage van het totaal is.
Het beschermt niet alleen jullie financiële investering, maar ook jullie gemoedsrust, zodat jullie volledig kunnen genieten van het begin van jullie liefdesverhaal.

 

Kortom, wij raden jullie zeker aan om een bruiloftsverzekering te overwegen.
Zo kunnen jullie met een gerust hart genieten van jullie trouwdag en zijn jullie beschermd tegen onverwachte situaties.

Hoewel het geven van bedankjes aan de gasten na afloop van de bruiloft geen verplichting is, is het wel een mooie manier om je dankbaarheid te tonen voor hun aanwezigheid en bijdrage aan jullie speciale dag.

Het geven van bedankjes kan ook een manier zijn om de gasten te laten weten dat hun aanwezigheid op prijs werd gesteld en kan helpen bij het creëren van positieve herinneringen aan de bruiloft.

Het soort bedankje dat je geeft kan variëren van iets eenvoudigs en goedkoops tot iets meer persoonlijks en duurder. Het is belangrijk om iets te kiezen dat past bij jullie stijl en budget, en dat de gasten zullen waarderen.

Het gaat uiteindelijk om het gebaar, de herinnering en de gedachte achter het bedankje, en niet om de waarde ervan.

Wil je de kinderen op jouw bruiloft vermaken en ervoor zorgen dat ze net zoveel plezier hebben als de volwassenen? Overweeg dan om een kindertafel en nanny service in te huren!

Hiermee creëer je een speciale plek voor de kleintjes waar ze kunnen genieten van hun eigen maaltijden en activiteiten, terwijl de volwassenen zich kunnen concentreren op de ceremonie en het diner. En met een nanny service die toezicht houdt, activiteiten organiseert en ervoor zorgt dat de kinderen zich op hun gemak voelen, heb jij een zorg minder.

Het is de perfecte manier om te laten zien dat je om de kleintjes geeft en ook hen een onvergetelijke ervaring te bezorgen op jullie speciale dag!

 

Kleine side note : De kaarsen dienen alleen ter decoratie en worden natuurlijk om veiligheidsredenen niet aangestoken.

Een eenvoudig boeket met slechts een paar zorgvuldig geselecteerde bloemen kan net zo mooi en elegant zijn als een groter boeket. Sterker nog, een meer ingetogen boeket kan vaak meer indruk maken en gedenkwaardiger zijn, omdat het de aandacht vestigt op de bruid en haar jurk in plaats van ze te overweldigen met een drukke bloemenpracht.

Het kiezen van slechts één of twee soorten bloemen in complementaire kleuren kan ook een samenhangende en verfijnde look creëren. Het is belangrijk om bij het selecteren van bloemen rekening te houden met het algemene thema en de stijl van de bruiloft, evenals met de persoonlijke voorkeuren van de bruid en het seizoen waarin de bruiloft plaatsvindt.

Uiteindelijk gaat het erom een boeket te maken dat de individuele stijl en persoonlijkheid van de bruid weerspiegelt en tegelijkertijd de algehele esthetiek van de bruiloft verbetert. Eenvoudig en elegant kan net zo prachtig kan zijn als een meer uitgebreid boeket.

Wedding Inspiratie voor jullie droombruiloft van L A È S S.

Ontdek de mogelijkheden op het gebied van bruiloften met onze styled shoots! Samen met verschillende leveranciers creëren we de mooiste settings om bruidsparen te inspireren en te helpen bij het maken van keuzes voor hun speciale dag. Geniet van de mooiste beelden en wie weet zit er wel een leverancier tussen die jullie aanspreekt qua stijl.

Neem gerust contact op voor meer informatie!

Styled Shoot “Til death do us part”
10-03-2019

… to have and to hold,
from this day forward,
for better or for worse,
for richer or for poorer,
in sickness and in health,
to love and to cherish,
until death do us part…

Crew:

Concept/ organisatie: L A È S S Weddings & Events
Lokatie: Fabriek Zuidermeer
Model bruidspaar: Rogér & Angelina
Muah: Fernanda Kipp
Fotografie: Rock&Raw Photography
Videograaf: Jessey Loupatty
Bruidsjurk:Bridallure
Concept bruidsjurk : L A È S S Weddings & Events
Sieraden en schoenen bruid: Say yes to the dress
Pak bruidegom: l’Atelier tailoring Amsterdam
Schoenen/stropdas bruidegom: privebezit Rogér
Styling: Madam Deco
Chocolaterie: Marbon Chocolade
Bedankdoosjes / lint: Pralibon
Bedankjes: custom & handmade by L A È S S Gifts
Champagne: House du Champagne
Bruidstaart / cakepops: Yummie Sweetcakes
Bloemen: The Bridal Blush (Tamara)
Calligraphy + Stationary: Design in Words
Extra styling accessories: My greatest Rentals
Assistentie: Esmee Hoekstra & Raoul Polnaja

 

Styled Shoot “Expect the Unexpected”
04-11-2019

Een photoshoot geïnspireerd door het Britse model en actrice Twiggy, met als titel “Expect the Unexpected”.

Twiggy staat bekend om haar iconische mod-stijl, opvallende gelaatstrekken, en haar invloed is nog steeds te zien in de mode- en schoonheidstrends van vandaag.

Behind the Scenes :

Ontdek hier een exclusief kijkje achter de schermen met ons bonusmateriaal!

Crew:

Model: Myrthe
Concept/ fotografie: RockNRaw photography
Lokatie: Werkwarenhuis Den Bosch
Weddingplanner: L A È S S Weddings & Events
Styling: Paper Planes
MuaH: Fernanda Kipp
Videograaf 1: Eye Network Media (Esther Wattimena)
Videograaf 2: Twoc Visuals (Tony Wattimena)
Second shooter: Studio creazione
Jurken en accessoires: The Bridal Concepts Company
Chocolaterie: Marbon Chocolade
Bruidstaart: Gijsberts van de Kraats
Paperart: Oh Pop Up
Wijn: Vino Moments
Bruidsboeket: De Wilgenroos

Styled Shoot “Bohemian Glitter”
28-01-2022

Een romantische styled shoot in de kleuren goud en blush.

Crew:

Locatie: van der Valk Hoorn
Weddingplanner: L A È S S Weddings & Events
Weddingplanner: Flawless Weddings
Weddingplanner: Mijn Weddingplanner
Weddingplanner: Cross my hearts events
Fotograaf: Linda Jane fotografie
Second shooter: Shauni Hartland fotografie
Videograaf: by Romein
Trouwambtenaar: Robert-Jan Knook
Taart: Micha’s
Styling: De meiden van versier
Stationary: Creative studio Bonnie Duijs
Bloemen: Floral Dreams by Marit
Jurken bloemenmeisjes: Meisjesfeest
Bruidsjurk/bruidsmeisjesjurken/accessoires: de Bruidszaak
Bruidspak/ accessoires: Schutz mannenmode
Kimono’s en jasje: Aim your wedding
Ringen: Le mariage trouwringen
MUAH /gitaar & zang: Marall (Marianne Ligthart)
Kids entertainment: De bruiloft Nanny
Limousine:
Photobooth en lichtletters: Fotohokje.nl
DJ: Peal Sound Support
Bruidspaar: Rogér & Angelina
Bruidsmeisjes: Lisa/Kyanthi/Jada/Anne

*Side note: Alle foto’s en video’s die op deze website worden getoond, zijn met toestemming geplaatst en afkomstig van de leveranciers die vermeld staan onder de sectie ‘Styled Shoot’.

Open Chat
Whatsapp me! L A È S S Weddings & Events
Welkom bij L A È S S Weddings & Events via WhatsApp! We zijn verheugd om met u in contact te komen. Stuur gerust uw vragen of verzoeken, en we zullen zo snel mogelijk reageren. Bedankt!