Contact Me

Get In Touch!

Ask A question Or Schedule a Consultation

 

 

Lief bruidspaar,

Als jullie vragen hebben over jullie bruiloft of als jullie hulp nodig hebben bij het plannen ervan, kunnen jullie mij bereiken via het contactformulier op onze website.
Als jullie liever persoonlijk contact hebben, dan sta ik jullie graag telefonisch te woord.

Bovendien kunnen jullie voor extra inspiratie en handige tips ook mijn social media-kanalen, zoals Instagram, Facebook en YouTube, volgen.

Ik kijk er naar uit om jullie te helpen bij het plannen van jullie speciale dag en ik hoop snel van jullie te horen.

Veel liefs,

Lara – L A È S S Weddings & Events

 

CONTACT FORMULIER

Frequently ASKED QUESTIONS

Zijn er kosten verbonden aan een kennismakingsgesprek?

Maak je geen zorgen, het kennismakingsgesprek is volledig gratis en vrijblijvend!
Het is van essentieel belang dat er een klik is tussen jullie als bruidspaar en mij, zodat we samen kunnen werken om jullie bruiloftsdag onvergetelijk te maken!

Wat zijn de voordelen van het inhuren van een weddingplanner?

Ontdek hoe ik jullie kan helpen bij het verwezenlijken van jullie droombruiloft door hieronder te klikken:

Klik hier: “Waarom een weddingplanner”

Hier leg ik uit welke voordelen het inhuren van een weddingplanner met zich meebrengt en hoe ik jullie speciale dag tot in de puntjes kan verzorgen.

 

Wat gebeurt er als jij als weddingplanner ziek bent?
De tevredenheid en het succes van jullie bruiloft zijn voor ons van het grootste belang, zelfs als we onverhoopt ziek worden.
In het geval dat ik als weddingplanner ziek ben, heb ik een back-up plan en een netwerk van betrouwbare professionals om ervoor te zorgen dat jullie bruiloft nog steeds soepel verloopt. Ik zal zorgvuldig een ervaren collega-weddingplanner selecteren om mijn taken over te nemen en de coördinatie van jullie bruiloft voort te zetten. Deze collega zal worden geïnformeerd over alle details van jullie bruiloft, zodat de overdracht naadloos kan verlopen. Mijn prioriteit is om ervoor te zorgen dat jullie dag perfect verloopt, zelfs als ik er niet persoonlijk bij kan zijn.
Wat zijn de verschillende diensten die jullie aanbieden?

Ik bied een uitgebreid scala aan diensten als weddingplanner, waaronder fullservice weddingplanning, ceremoniemeesterschap en weddingplanning consult.

Voor meer informatie klik hier  “Investering” voor gedetailleerde informatie over de investeringen en pakketten die ik aanbied.

It’s Going to be Perfect!

Let’s Plan Your Big Day!

Open Chat
Whatsapp me! L A È S S Weddings & Events
Welkom bij L A È S S Weddings & Events via WhatsApp! We zijn verheugd om met u in contact te komen. Stuur gerust uw vragen of verzoeken, en we zullen zo snel mogelijk reageren. Bedankt!