1. Home
  2. keyboard_arrow_right
  3. About L A È S S

About L A È S S

Mijn naam is Lara , door mijn ouders met molukse en surinaamse roots, vernoemd naar de hoofdrolspeelster uit de romantische film Dr Zivago.
Ik kom oorspronkelijk uit het brabantse Tilburg, maar woon al weer een aantal jaar in Amsterdam.
De naam Lara is eigenlijk een Ijslandse naam wat Licht of Helder betekent.
En dat is waar ik voor sta…

Met mij als weddingplanner aan je zijde kan ik jullie bijstaan in een deel of de gehele planning van jullie bruiloft of event,
in elke stad in Nederland en zelfs in het buitenland!

Vertrouwen staat bij mij op nummer 1 en ik werk hierdoor alleen met de beste leveranciers!

Met goede communicatie, een strakke organisatie, helderheid van zaken, een goed netwerk en natuurlijk de brabantse gezelligheid
(ja die heb ik nog steeds hoor! ) zullen we samen als 1 team werken aan jullie mooiste dag, geheel volgens jullie wensen.

Genieten van elke minuut op jullie dag dat is jullie taak….

de rest is mijn taak 🙂 …jullie ontzorgen is hier de basis….

Hopelijk tot snel!

Lara Sim-Sjoe – L A È S S Weddings & Events

Beroepsorganisatie Wedding Planners Nederland (BWPN)

Vanaf 1 November 2019 is ook L A È S S Weddings & Events aangesloten bij de Beroepsorganisatie Wedding Planners Nederland (BWPN).

Bij de oprichting van de BWPN hebben alle leden een beroepscode aanvaard, waarin de leden duidelijk maken wat zij onder het vak van weddingplanner verstaan en welke waarden en normen zij daaraan verbinden.
Van de beroepscode gaat niet alleen een normerende werking uit, maar de beroepscode wordt ook daadwerkelijk gehandhaafd.
Hiertoe is een Permanente Commissie ingericht die daar waar nodig de principes en regels in concrete gevallen kan toetsen.

Qua media werkt de BWPN actief aan het onder de aandacht brengen van het vakgebied weddingplannen. Enerzijds om bekendheid te werven aan zowel het vakgebied, alsook de BWPN en anderzijds om te informeren over het vakgebied en de BWPN en eventuele misvattingen hierover uit de weg te nemen.
De organisatie is een klankbord en vraagbaak voor media en journalisten gericht op het vak weddingplanner.

Bron : The Weddingplanners Institute

Nieuwsgierig geworden?

Ben je nieuwsgierig geworden naar de persoon achter L A È S S Weddings & Events en zouden jullie het leuk vinden om vrijblijvend informatie op te vragen? Neem gerust contact met me op via het en laten we met elkaar kennismaken onder het genot van een kopje koffie!

Menu